Bericht versturen
Thuis

China Beauty Equipment Online Market Fabrieksreis

Certificaat
CHINA China Beauty Equipment Online Market certificaten
CHINA China Beauty Equipment Online Market certificaten
Klantenoverzichten
Waardeer zeer voor uw professionele dienst & hogere norm - kwaliteitscontrole, zeer gelukkig om u te kennen.

—— M. Johnifere

Wij vertrouwen op de kwaliteit van uw producten. Het altijd het beste. Houd dit het gaan, en wij zullen een handelsrelatie op lange termijn met u vestigen.

—— M. Nul

De samenwerking is zeer bevredigend en het Bedrijf van de afgelopen jaren, zijn wij zeer bereid om samenwerking op lange termijn voort te zetten.

—— Dean

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  QUICME-de Schoonheid plakt altijd aan zijn „4 - georiënteerd“ principe, dat „Technology-oriented is, georiënteerde Kwaliteit, georiënteerd Krediet en georiënteerde de Dienst“. Geconcentreerd bij de nieuwe ontwikkeling van de industrie en de toenemende behoeften van de klanten, QUICME-heft de Schoonheid onophoudelijk zijn investering in het ontwerpen op en het produceren van nieuwe producten, onderhand, heeft reeds een onafhankelijk, professioneel en innovatief die R&D-team gevestigd - uit deskundigen wordt samengesteld van licht, elektriciteit en machines, die geleidelijk aan heel wat nieuwe producten aanpassen aan de markttendens en klantenvereisten, een sterk producerend team hebben uitgebracht, dat de kwaliteit zal waarborgen van de producten en de meer en meer betere verkoop en de dienstsystemen klanten van professionele bedrijfs en technologiesteun volgens hun individuele behoeften rond de wereld zullen voorzien.

  In de toekomst, QUICME-zal de Schoonheid zich nog aan zijn „Technologieinnovatie houden en zal productie“ beleid perfectioneren om zijn geloof van ononderbroken achtervolgingsvoortreffelijkheid in wetenschap en technologie te gebruiken om nieuwe schoonheid voor de volledige wetenschappelijke schoonheidsindustrie tot stand te brengen, product internationaal concurrentievermogen te verbeteren en de ontwikkeling van de industrie te bevorderen. En tenslotte, QUICME-zal de Schoonheid als betrouwbaarste leverancier van de wereld van medische en esthetische hulpmiddelen worden beschouwd.

 • OEM / ODM

  OEM/ODM

  QUICME is een globale ontwikkelaar, een fabrikant en een leverancier van Cavitatie, Cryolipolysis, radiofrequentie, laser, IPL apparaten voor
  esthetische en medische toepassingen. verstrek ook OEM, ODM de volledige dienst.
  Na is de samenwerking van OEM:

  Stap 1 Leden van OEM Team komt de cliënt samen om een akkoord van technisch en de samenwerking te bespreken en te bereiken.

   

  Stap 2 R&D en ontwerp - structureel ontwerp en technisch ontwerp tegelijkertijd, volgens technische vereisten
             van de technische ingewikkeldheid, is de tijd ongeveer 2-3 weken.

   

  Stap 3 na de beoordeling van de ontwerpoutput, wordt en uiteindelijk bevestigd. Tijd ongeveer één week.
    
  Stap 4 Matrijzen na verwerking en klantenerkenning. Prototypeproductie en erkend door klanten na levering.
             De tijd is ongeveer vier weken.
   

 • R & D

  De afdeling van de latere verkoopdienst geeft advies en koppelt aan R&D-afdeling, vakbondsvertegenwoordigers en leden op een volledige waaier van beroepskwesties terug en is verantwoordelijk voor de productie van een waaier van beschikbaar in duurzame kopie en online onderzoekgidsen.

  Het algemene doel van de afdeling is een gecentraliseerde ondersteunende dienst te verstrekken aan alle delen van de unie en specifiek de de belangrijkste vertegenwoordigers van de unie besluitvormers en met duidelijke informatie en analyse bij te staan om de verschillende cliëntenvraag tevreden te stellen en de nieuwste technologie in te halen.

  Om de kwaliteit van geëindigd te verzekeren - de producten, het Laboratorium maakt verschillende controles tijdens de isolatie productieprocessen.

Contactgegevens
China Beauty Equipment Online Market

Contactpersoon: Mr. li

Tel.: 66668888

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)