Thuis ProductenIPL ontharing machine

De verticale Intense de Verjongingsipl van de Impuls Lichte Huid Machine van de Haarverwijdering 500w

De verticale Intense de Verjongingsipl van de Impuls Lichte Huid Machine van de Haarverwijdering 500w

Vertical Intense Pulse Light Skin Rejuvenation Ipl Hair Removal Machine 500w

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Newangel
Certificering: CE
Modelnummer: BM241

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: USD 1800-2400 Set
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: 1-3 dagen na ontvangen betaling
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500 sets per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
golflengte: 430/480/560/590/6401200 (NM) Handpieceaantal: 1 stuk met 3 filters
Spot Maat: 12*30mm (facultatieve 15*50mm) Koelsysteem: semiconductor+air+water+cooling gel
IPL Lichte Energie: 1-10 Display: 8.0 het“ grote TFT-scherm van de kleurenaanraking

De verticale Intense de Verjongingsipl van de Impuls Lichte Huid Machine van de Haarverwijdering 500w

 

 

Hoe werkt

 

Het materiaal van de de Lasertatoegering van Nd yag keurt de wijze van Q goed swithch, die van de onmiddellijke uitgezonden laser gebruik maakt om het pigment in zieke structuur te breken. Dat is de onmiddellijke laser uitzendt theorie: de gecentraliseerde hoge energie zendt plotseling uit, wat laser ogenblikkelijk van geregelde golfband door opperhuid aan de zieke structuur in 6ns doordringen, maakt en het relevante pigment snel breken. 

Na aborb zwelt de hitte, het pigment en splitst, één of andere pigment (in oppervlakkige opperhuid) vlieg onmiddellijk van het lichaam op, en ander pigment (dieptestructuur) splitst geworden dan de uiterst kleine korrel kan omhoog door de cel worden gelikt op, verteerd en het meest egest van de lymfe verkoop. Dan verlicht het pigment in zieke structuur om te verdwijnen. Voorts beschadigt de laser niet de rond normale huid.

 

 

Toepassing

 

1. Tatoegeringsverwijdering. Verwijder zwart, blauw, bruin en rood tatoegeringspigment op wenkbrauw, ooglijn, lippenlijn en andere delen van lichaam; 

2. Verwijder moedervlek, otasnevus en huidvlek; 

3. De 1064nm golflengte: doe sproeten, wenkbrauwtatoegering, de ontbroken tatoegering van de ooglijn, tatoegering, Nevus van van de hand zwarte en blauwe kleuren etc. pigmentatie de van Ota; 

4. De 532nm golflengte: doe etc. van de hand sproeten, wenkbrauwtatoegering, de ontbroken tatoegering van de ooglijn, tatoegering, lippenlijn, ondiep rood en bruin pigment, telangiectasis. 

 

 

Specificatie

 

Lasertype Q-Switched laser van Nd YAG
Golflengte 1064nm&532nm
Vlekdiameter regelbare 25mm
Koelsysteem  wind + het gesloten wateromloop koelen
Vertoning 6.0“ het knoopscherm
Outputmacht 500W
Impulsenergie 0-1600MJ
Frequentie 1-6 Herz
Elektrovereisten Elektrovereisten
Machinegrootte 50 X 38 X 29 CM (L X W X H)
Netto gewicht 21 kg
Brutogewicht 30 kg
Verpakkingsgrootte 48 X 50 X 61 cm

 

 

FAQ

 

Q: Ben I een kandidaat voor tatoegeringsverwijdering?
A: Zeer waarschijnlijik! Onze laser kan vrijwel alle inktkleuren op alle huidtonen behandelen. De verwijdering van de lasertatoegering is de beste optie voor die die ongewenste inkt kijken te verwijderen, en er zijn zeer weinig contra-indicaties aan de behandeling.


Q: Hoe lang duurt het?
A: De behandelingen zijn zeer snel, en de meeste benoemingen van de tatoegeringsverwijdering vergen 15 of 30 minuten bij maximum. De daadwerkelijke behandelingstijd is typisch minder dan 3-5 minuten terwijl één of andere laatste net onder 10 seconden.
De behandelingen zijn apart gepland een minimum van zes weken om voor de verwijdering van de kwaliteitsinkt toe te staan en het helen tussen zittingen te villen. `

 

Q: Kunnen de meeste tatoegeringen worden behandeld? 

A: De meerderheid van tatoegeringen antwoordt aan laserbehandelingen. Sommige pigment, vooral groen, oranje en geel is moeilijker dan andere uit te roeien kleuren, maar zelfs antwoorden zij gewoonlijk na een verlengde cursus van behandelingen. Wat de Geliefde Verwijdering van de Lasertatoegering van andere de verwijderingsklinieken scheidt van de lasertatoegering is dat onze technologie het volledige spectrum van kleuren eerder dan enkel een paar zekere kleuren verwijdert.

 

Q: Tatoeeert de Laser Verwijdering minderjarigen behandelen? 

A: Ja. Om het even welke patiënt onder 18 jaar oud kan met ouderlijke/beschermertoestemming worden behandeld.

 

Q: Tatoeeert de laser verwijdering kwetsen? 

A: De verwijdering van de lasertatoegering kan een weinig steken en voelt als het hebben van een elastiekje tegen de huid wordt gebroken die. De geliefde Verwijdering van de Lasertatoegering bezit en stelt q-Plus C een laser in werking, die de krachtigste laser op de markt evenals één van zachtst op de huid is. In het verleden, was de verwijdering van de lasertatoegering vrij onplezierig; de technologie heeft heel wat gerijpt.

 

Q: Hoeveel de verwijderingsbehandelingen van de lasertatoegering nodig zijn?

A: Het aantal behandelingen nodig om een tatoegering te verwijderen hangt van zijn grootte, kleur, en de diepte van penetratie van de inkt onder andere factoren af. Een amateurtatoegering kan 2-5 behandelingen vergen. Een professioneel multi-colored ontwerp zou 3-15 of meer behandelingen kunnen vergen. Typisch na de eerste of tweede behandeling is wanneer het aantal behandelingen beter kan worden geschat. Als u een tatoegering zou willen verlichten zodat kunt u het met nieuwe behandelen, zal het aantal laserbehandelingen waarschijnlijk 25% tot 50% minder dan die nodig zijn om een tatoegering volledig te verwijderen.

 

Q: Waarom zou ik Bomeitong voor de verwijdering van de lasertatoegering moeten kiezen?
A: De ervaring en de technologie maken een verschil. Wij hebben meer dan 23 jaar ervaring en verblijven bij de scherp-rand met de beste technologie om het procédé van de tatoegeringsverwijdering zo comfortabel mogelijk te maken voor alle patiënten.

 

 

De verticale Intense de Verjongingsipl van de Impuls Lichte Huid Machine van de Haarverwijdering 500w

Contactgegevens
China Beauty Equipment Online Market
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten